Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Selecţia pentru Şcoala de Vară 2017


22 mai 2017 | Irina RÎMARU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova organizează selecţia pentru Şcoala de Vară 2017, care se va desfăşura în perioada 28 august-8 septembrie 2017 în staţiunea Călimăneşti, potrivit unui comunicat.

Se pot înscrie pentru selecţie studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova, care nu au mai participat la alte ediţii ale școlilor de vără sau de iarnă organizate de facultate.

Inscrierile sunt deschise până la data de 19 iunie 2017.

Sunt invitaţi să participe studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova, precum şi studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii de Stat din Chişinău, care au participat la probele ştiinţifice din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept, ediţia 2017.

Irina Rîmaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii