Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Acord în temeiul Regulamentului privind Fondul european pentru investiții strategice, Platforma europeană de consiliere în materie de investiții și Portalul european de proiecte de investiții și de modificare a Regulamentelor privind Fondul european pentru investiții strategice
23.05.2017 | Elena ALBU

În Jurnalul Oficial al uniunii Europene, seria L 128/1 din data de 19 mai 2017 a fost publicat Acord în temeiul Regulamentului (UE) 2015/1017 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 iunie 2015 privind Fondul european pentru investiții strategice, Platforma europeană de consiliere în materie de investiții și Portalul european de proiecte de investiții și de modificare a Regulamentelor (UE) nr. 1291/2013 și (UE) nr. 1316/2013 – Fondul european pentru investiții strategice.

Prezentul acord stabilește dispozițiile detaliate referitoare la schimbul de informații între Parlamentul European și Banca Europeană de Investiții menționat în Regulamentul Fondul european pentru investiții strategice (FEIS), precum și la procedura de selecție a directorului executiv și a directorului executiv adjunct.

În conformitate cu articolul 14 alineatul (9) din Regulamentul FEIS, BEI transmite un raport anual Parlamentului European, Consiliului și Comisiei referitor la serviciile furnizate de EIAH și execuția bugetului acesteia, inclusiv informații despre taxele încasate și utilizarea acestora („Raportul EIAH”).

Banca Europeană de Investiții pregătește raportul EIAH cu referire la perioada care se încheie la 31 decembrie a fiecărui an și îl transmite nu mai târziu de 1 septembrie al anului următor.

Prezentul acord intră în vigoare în ziua următoare datei la care se semnează. Prezentul acord se publică în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Consilier juridic Elena Albu

 


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.