Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Acord în temeiul Regulamentului privind Fondul european pentru investiții strategice, Platforma europeană de consiliere în materie de investiții și Portalul european de proiecte de investiții și de modificare a Regulamentelor privind Fondul european pentru investiții strategice
23.05.2017 | Elena ALBU

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al uniunii Europene, seria L 128/1 din data de 19 mai 2017 a fost publicat Acord în temeiul Regulamentului (UE) 2015/1017 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 iunie 2015 privind Fondul european pentru investiții strategice, Platforma europeană de consiliere în materie de investiții și Portalul european de proiecte de investiții și de modificare a Regulamentelor (UE) nr. 1291/2013 și (UE) nr. 1316/2013 – Fondul european pentru investiții strategice.

Prezentul acord stabilește dispozițiile detaliate referitoare la schimbul de informații între Parlamentul European și Banca Europeană de Investiții menționat în Regulamentul Fondul european pentru investiții strategice (FEIS), precum și la procedura de selecție a directorului executiv și a directorului executiv adjunct.

În conformitate cu articolul 14 alineatul (9) din Regulamentul FEIS, BEI transmite un raport anual Parlamentului European, Consiliului și Comisiei referitor la serviciile furnizate de EIAH și execuția bugetului acesteia, inclusiv informații despre taxele încasate și utilizarea acestora („Raportul EIAH”).

Banca Europeană de Investiții pregătește raportul EIAH cu referire la perioada care se încheie la 31 decembrie a fiecărui an și îl transmite nu mai târziu de 1 septembrie al anului următor.

Prezentul acord intră în vigoare în ziua următoare datei la care se semnează. Prezentul acord se publică în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Consilier juridic Elena Albu

 

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti