Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Adresa ONPCSB ref. Proiectul de lege privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului
23.05.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 22 mai 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat adresa Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor referitoare la Proiectul de lege privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului care transpune în legislaţia internă a Directiva /(UE) 2015/849 a Parlamentului European și a Consiliului privind prevenirea utilizării sistemului financiar în scopul spălării banilor sau finanțării terorismului, potrivit unui comunicat al UNBR.

Astfel, ONPCSB adresează rugămintea de analizare a documentaţiei şi dacă se impune, de formulare de puncte de vedere și de remitere a acestora în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării, realizată în data de 19 mai 2017, prin e-mail la adresa onpcsb@onpcsb.ro, cu menţionarea articolului din proiectul de act normativ la care se referă, a datei trimiterii şi a datelor de contact ale expeditorului.

:: Proiect
:: Expunere de motive

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti