Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Adresa ONPCSB ref. Proiectul de lege privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului
23.05.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 22 mai 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat adresa Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor referitoare la Proiectul de lege privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului care transpune în legislaţia internă a Directiva /(UE) 2015/849 a Parlamentului European și a Consiliului privind prevenirea utilizării sistemului financiar în scopul spălării banilor sau finanțării terorismului, potrivit unui comunicat al UNBR.

Astfel, ONPCSB adresează rugămintea de analizare a documentaţiei şi dacă se impune, de formulare de puncte de vedere și de remitere a acestora în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării, realizată în data de 19 mai 2017, prin e-mail la adresa onpcsb@onpcsb.ro, cu menţionarea articolului din proiectul de act normativ la care se referă, a datei trimiterii şi a datelor de contact ale expeditorului.

:: Proiect
:: Expunere de motive


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.