Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Judecătorii CCR au participat cel de-al VII-lea Forum Juridic Internaţional


24 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marți, 23 mai 2017, judecători Daniel-Marius Morar şi Attila Varga au reprezentat Curtea Constituţională a României la cel de-al VII-lea Forum Juridic Internaţional de la Sankt-Petersburg şi la Conferinţa internaţională „Justiţia constituţională: doctrină şi practică”, în peroada 16-19 mai 2017, potrivit unui comunicat al CCR.

Cu această ocazie, Daniel-Marius Morar a susținut o prezentare cu tema „Principiul separaţiei şi echilibrului puterilor în stat în jurisprudenţa Curţii Constituţionale a României”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică