Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Viorel Dinu: Clauza de revizuire să fie clară, precisă și fără echivoc


24 mai 2017 | Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Av. Viorel Dinu, Partner BONDOC & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii Capcana achizițiilor publice: MODIFICAREA CONTRACTULUIediția 136, organizată de Societatea de Științe Juridice, la interpretarea art. 221 alin. (1) lit. a din Legea 98/2016 privind un caz de modificare a contractului.

Viorel Dinu: „Pe acest caz de modificare de la art. 221 alin. (1) lit. a. În primul rând, clauza de revizuire să fie clară, precisă și fără echivoc. Nu cred că prin aceasta se dorește să însemne ca părțile contractate, autoritatea și operatorul, de la început să întrevadă toate situațiile de modificare, că atunci ar prevedea niște clauze specifice pentru fiecare situație și lucrurile s-ar trata în alt mod. Mai curând se are în vedere ideea ca însăși clauza contractuală să existe acolo și să prevadă că se poate modifica.”

Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii