Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

SNPAP Tîrgu Ocna. Vizita elevilor Colegiului Național „Costache Negri”
24.05.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 24 mai 2017, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi-a deschis porţile pentru a putea fi vizitată de către elevii clasei a X-a A din cadrul Colegiul Naţional ”Costache Negri” Tîrgu Ocna.

În contextul evocat, agenda vizitei planificate a cuprins întâlniri ale liceenilor cu elevii SNPAP Tîrgu Ocna și personalul didactic al instituției noastre.

Scopul acestei vizite este de a crea o mai bună percepţie asupra instituției de învățământ și motivarea tinerilor liceeni pentru a opta să urmeze o carieră în sistemul penitenciar.

Activităţile au vizat familiarizarea liceenilor cu privire la sistemul de pregătire pe care îl asigură școala de la Tîrgu Ocna și beneficiile specifice profesiei de ”agent de penitenciare”.

De asemenea, tinerii au vizitat obiectivele de interes didactic, spaţiile de studiu şi cazare frecventate de elevi și au vizionat filmului de prezentare al SNPAP Tîrgu Ocna .

SNPAP Tîrgu Ocna vine astfel în întâmpinarea Programului Național ”Școala Altfel”  – ediţia 2017, derulat de către Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, oferind elevilor şi dascălilor posibilitatea de a-şi dezvolta aria activităţilor care exced curriculumul naţional.

 

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.