Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

MAI. Întâlnire cu sindicatele ref. Legea salarizării unitare


26 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 25 mai 2017, Carmen Daniela Dan, ministrul Afacerilor Interne, a avut o întâlnire cu sindicatele reprezentative ale polițiștilor, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Discuțiile au vizat amendamentele aduse la proiectul Legii salarizării unice, aprobat în cursul zilei de marți, 23 mai 2017, de Senatul României, în calitate de primă cameră sesizată, precum și măsurile ce urmează să se întreprindă în contextul promulgării de către Președintele României a legii de aprobare a OUG. 9/2017, ministrul apreciind că „introducerea și adoptarea acestor amendamente, prin contribuția comună a reprezentanților MAI și cei ai sindicatelor, este un aspect de normalitate care demonstrează cât de importantă este conștientizarea proiectelor noastre prioritare”.

Prin intermediul amendamentelor s-a urmărit corectarea unor aspecte generatoare de disfuncționalități în aplicarea legislației în materia salarizării și obținerea de beneficii salariale pentru polițiști și militari.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică