TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

SUCIU POPA este câștigătoarea premiului Firma de avocatură a anului în energie la Gala Premiilor de Excelență în Energie 2017
26.05.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luminița Popa

SUCIU POPA a câştigat premiului Firma de avocatură a anului în energie, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Galei Premiilor de Excelență în Energie, eveniment de elită organizat de publicaţia de afaceri în limba engleză The Diplomat – Bucharest, care a reunit cei mai importanţi lideri ai domeniului din România.

Premiul reprezintă o recunoaştere a activităţii de succes pe care SUCIU POPA a desfăşurat-o în consilierea clienţilor săi cu privire la problemele şi implicaţiile complexe ale afacerilor acestora în domeniul energiei.

Miruna Suciu

La primirea acestui premiu în numele SUCIU POPA, Miruna Suciu, Managing Partner, a declarat: „Acest premiu nu vine doar că o răsplată a eforturilor excepționale depuse de catre avocaţii firmei, ci şi ca o promisiune făcută clienţilor prezenţi şi viitori, precum şi nouă înşine, de a păstra serviciile juridice oferite la aceleaşi standarde înalte de calitate.”

SUCIU POPA s-a înfiinţat în 2016 ca firma de avocatură independentă, care acoperă întregul spectru de servicii juridice. Într-o perioada scurtă de timp, serviciile sale excepţionale au recomandat-o pentru a fi inclusă în poziţii de top în clasamentele juridice internaţionale, precum Chambers and Partners, Legal 500 şi IFLR 1000. De asemenea, Global Arbitration Review a recunoscut SUCIU POPA drept una din cele mai bune firme cu practică în domeniul arbitrajului la nivel internațional, GAR 100.

Dan Ciobanu

Activitatea SUCIU POPA în domeniul energiei acoperă toate sectoarele acestei industrii, firma bifând o serie de proiecte și mandate remarcabile, cum ar fi asistenţa acordată Enel Investment Holding B.V. în achiziţionarea a 13,6% din capitalul social al E-Distribuţie Muntenia S.A. şi Enel Energie Muntenia (ca urmare a exercitării clauzei de put option de către SAPE SA şi a finalizării unui arbitraj ICC complex), consultanţa acordată Black Sea Oil & Gas în implementarea Proiectului de Dezvoltare Gaze Midia, asistarea Petrofac în vânzarea afacerii din România către Expert Petroleum sau asistența acordată unei importante companii în domeniul explorării și producției petroliere în legătură cu aspecte derivate din transferul unor concesiuni petroliere, a unor instalații de reparații capitale și a personalului aferent.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate