Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

SRI. Program internațional de formare ref. securitatea în Marea Neagră
26.05.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 25 mai 2017, Serviciul Român de Informații a anunțat că, în perioada 28 mai-2 iunie 2017, se va desfășura cea de-a patra ediție a programului internațional de formare „Securitate în Regiunea Mării Negre. Provocări comune, viitor sustenabil” organizat de SRI, prin Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, în parteneriat cu Universitatea Harvard și Universitatea Națională de Informații din Statele Unite ale Americii, sub înaltul patronaj al Administrației Prezidențiale, potrivit unui comunicat al SRI.

Ediția va reuni aproximativ 70 de participanți și lectori din Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Finlanda, Georgia, Grecia, Marea Britanie, Germania, Serbia, Statele Unite ale Americii, Republica Moldova, România, Turcia și Ucraina, precum și oficiali de rang înalt ai Uniunii Europene și ai NATO. Prelegerile și exercițiile interactive vor fi derulate cu participarea unor lectori de la cele mai prestigioase universități din lume, printre care Harvard University, Oxford University, George Washington University, University of York, University of Helsinki.

Programul a preluat şi a dezvoltat filosofia, misiunea şi obiectivele programului regional Black Sea Security, inițiat de Universitatea Harvard în urmă cu 16 ani, fiind o platformă interactivă și colaborativă pentru participanții implicați în dezvoltarea sustenabilă și asigurarea securității în regiunea Mării Negre.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate