Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliere metodologică oficială în Achiziții Publice
29.05.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Cyberlaw, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 399 din 26 mai 2017 a fost publicat Ordinul președintelui Agenției Naționale pentru Achiziții Publice nr. 121/2017 privind acordarea de consiliere metodologică.

În vederea asigurării unui cadru unitar de aplicare a prevederilor legislative în materie de achiziții publice, interpretările Agenției se publică în secțiunea specifică din „Biblioteca de spețe/Întrebări frecvente” de pe pagina de internet a ANAP și în instrumentul online accesibil la adresa www.achizitiipublice.gov.ro, prin colectarea, inventarierea aspectelor semnalate către ANAP, precum și a răspunsurilor/punctelor de vedere din activitatea curentă și selectarea acestora pe tematici de interes. În acelați loc se publică și notificările/îndrumările vizând bune practici și/sau alte aspecte orizontale care pot avea un impact semnificativ, precum și răspunsuri către autoritățile/entitățile contractante și/sau entitățile juridice fără calitate de autoritate contractantă ori către alți operatori economici.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti