Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel București. Grefierii protestează. UPDATE: Precizări CAB
30.05.2017 | JURIDICE.ro

Marți, 30 mai 2017, având în vedere relatările apărute în mass-media la data de 29 mai 2017 referitoare la “blocarea ședințelor de judecată” din cauza unor nemulțumiri salariale ale grefierilor, Curtea de Apel Bucureşti precizează că toate ședințele de judecată din ziua menţionată s-au desfășurat normal, conform programărilor, acestea nefiind afectate de protestul spontan, potrivit unui comunicat al CAB.

****

Luni, 29 mai 2017, aproximativ 70 de grefieri din cadrul Curții de Apel București și-au întrerupt activitatea și protestează în fața instituției, potrivit dcnews.ro.

Nemulțumirile grefierilor vizează eliminarea sporului de vechime, discrepanțele între salariile lor și cele ale șefilor lor, precum și faptul că aceștia nu au fost invitați la negocieri pe tema Legii salarizării.

Totodată, vineri, 26 mai 2017, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, și-a exprimat sprijinul pentru personalul auxiliar și conex din cadrul Ministerului Justiției și instituțiilor subordonate, arătându-și disponibilitatea de a participa la dezbaterile care vizează Legea salarizării în Camera Deputaților, cameră decizională.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.