Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Prof. univ. dr. Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj, candidează pentru Primăria Craiovei. UPDATE: Cel mai apreciat candidat independent. UPDATE: Lansarea proiectului Acțiunea pentru Renașterea Craiovei


13 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

UPDATE 13 iunie 2017
Av. prof. univ. dr. Lucian Săuleanu: „Proiectul nostru va continua. Am arătat și ieri rezerve cu privire la modul în care s-a desfășurat procesul electoral și chiar dacă sunt reținut din perspectiva modului în care legea electorală reglementează statutul independenților, primul proiect al ARC va fi o încercare de modificare a acestei legi, în sensul real de a nu mai discrimina independenții. Vom continua deoarece cel mai important este proiectul nostru comun pentru Craiova, un proiect care îmbină părți din proiectele lui Horațiu și Dan, proiecte cu care ei au participat la alegerile de anul trecut. Am reușit să unim oameni care cred în liberalism, oameni de dreapta, oameni care propun o unificare a celorlalți, dar cel mai important, ne propunem o opoziție reală față de PSD. Proiectul nostru, chiar dacă va fi unul de civism, se numește ARC (Acțiunea pentru Renașterea Craiovei)„.

* * *

UPDATE 12 iunie 2017: În cadrul scrutinului desfășurat ieri, av. prof. univ. dr. Lucian Săuleanu a obținut cele mai multe voturi dintre toți candidații independenți și cu mult mai multe decât candidații partidelor, cu excepția PSD și PNL. Astfel, avocatul Lucian Săuleanu s-a clasat pe poziția a treia, cu 13% din voturi, la mică distanță de candidatul de pe locul doi. Votul de ieri este o expresie a încrederii craiovenilor în omul și avocatul Lucian Săuleanu.

* * *

Av. prof. univ. dr. Lucian-Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj, candidat independent la funcția de primar al Municipiului Craiova, și-a depus sâmbătă, 20.05.2017, dosarul de candidatură.

Lucian Săuleanu: „Astăzi am depus dosarul de candidatură pentru alegerile locale parțiale din data de 11 iunie. Mulțumesc celor 4929 de craioveni care și-au arătat susținerea prin semnătura lor. Voi continua să mă întâlnesc cu oamenii pentru că doar prin comunicare se pot găsi soluții la probleme, acestea neavând culoare politică.

: Pagina de Facebook: fb.com/sauleanu

Avocatul Lucian Săuleanu este unul dintre cei mai prestigioși specialiști în drept comercial din România.

La conducerea Baroului Dolj s-a remarcat printr-o excelentă organizare și prin transpareța decizională, care fac ca Baroul Dolj să fie unul dintre cele mai apreciate barouri din țară.

Implicarea în cursa electorală pentru Primăria Craiovei este o contribuție pozitivă atât pentru capitala Olteniei cât și pentru profesia de avocat, al cărei reprezentant de vârf se implică activ în viața comunității, dintr-o poziție ne-aservită unui partid politic.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii