« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

ANP. Evenimente pentru deținuții și personalul din Penitenciarul Vaslui
31.05.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 30 mai 2017, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că, în perioada 26-27 mai 2017, în cadrul Penitenciarului Vaslui s-au desfășurat două evenimente dedicate, deopotrivă, deținuților și personalului din penitenciar, potrivit unui comunicat al ANP.

Astfel, primul eveniment a constat într-o expoziție națională de caligrafie pentru deținuți, „Artă din condei” care a avut loc vineri, 26 mai 2017, începând cu ora 16:30, la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” din Vaslui, iar cele 52 de lucrări de caligrafie au aparținut persoanelor private de libertate din 14 unități ale sistemului penitenciar românesc.  Proiectul a avut drept scop promovarea spiritului de competiţie și performanță în deprinderea artei de a scrie frumos și corect, contribuind astfel la îmbunătățirea imaginii de sine a persoanelor aflate în detenție.

Cel de-al doilea eveniment a urmărit și specializarea continuă a personalului, Serviciul Educație și Asistență Psihosocială din cadrul Penitenciarului Vaslui organizând cursul de formare profesională continuă „Tehnicile proiective – Psihodiagnostic clinic. Pulsionalitate și motivație în conduitele caracteriopatice”, destinat specialiștilor din domeniul psihologiei, asistenței sociale, ofițerilor de poliție judiciară, magistraților din diferite unități penitenciare și instituții publice sau civile din țară dar și din Republica Moldova.

Desfăşurarea unor astfel de activităţi urmărește formarea profesională continuă a specialiștilor din sistemul penitenciar românesc, dar și o comunitate mai sigură prin reducerea semnificativă a fenomenului infracțional.

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD