Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Susținere publică teză de doctorat: Vladimir-Florin Diaconiță / 27 iunie 2017
30.05.2017 | Irina RÎMARU

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Drept civil, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 27 iunie 2017, ora 15:00, în sala prof. Constantin Stoicescu a Facultăţii de Drept din cadrul Universității din București, doctorandul Vladimir-Florin Diaconiță va susţine, în ședință publică, teza de doctorat cu titlul „Executarea silită în natură a obligațiilor contractuale în sistemul Codului civil român. Noțiunea și condițiile de drept comun”, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de doctor în domeniul DREPT.

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
– conducător științific: prof. univ. dr. Valeriu Stoica
– preşedinte: decan prof. univ. dr. Flavius A. Baias
– referenţi: prof. univ. dr. Răzvan Dincă (Universitatea din București); prof. univ. dr. Eugen Chelaru (Universitatea din Pitești; prof. univ. dr. Sevastian Cercel (Universitatea din Craiova).

:: Rezumatul tezei

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti