Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Consiliul de Mediere. Mediatorii restanțieri vor fi, după caz, radiați sau suspendați
31.05.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 30 mai 2017, Consiliul de Mediere a informat că, începând cu data de 9 iunie 2017, va da curs Hotărârii nr. 30/08.08.2016 prin care se va trece la constituirea Comisiilor de Disciplină în vederea identificării și clarificării situației plăților taxelor profesionale anuale ale mediatorilor, potrivit unui comunicat al CM, semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președinte.

Astfel mediatorii care înregistrează restanțe pe o perioadă mai mare de 3 ani vor fi radiați din Tabloul Mediatorilor, iar cei care înregistrează restanțe pe o perioadă de până în 3 ani vor fi suspendați.

După clarificarea situației, la sfârșitul lunii iunie se va publica Tabloul Mediatorilor în format provizoriu pe site-ul CM după care, în luna iulie, după soluționarea eventualelor contestații, CM va publica forma finală a Tabloului Mediatorilor atât în Monitorul Oficial cât și pe site-ul instituției.

:: Hotărârea nr. 30/08.08.2016

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate