Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Ministerul Justiției. Noi adrese de email pentru comunicarea cu reprezentanții autorității judecătorești


1 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 31 mai 2017, Ministerul Justiției a publicat două noi adrese de email destinate problemelor cu care se confruntă reprezentanții autorității judecătorești, ca urmare a discuțiilor constructive din cadrul întâlnirii periodice din data de 30 mai 2017 a reprezentanților tribunalelor, ai Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Justiției, Institutului Național al Magistraturii și Școlii Naționale de Grefieri, întâlnire la care au participat și prof. univ.dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției și conf. univ. dr. Marieta Safta, secretar de stat, potrivit unui comunicat al MJ.

Temele abordate în timpul discuțiilor au făcut referire la legile justiției, bugetul și infrastructura instanțelor de judecată, modificarea codurilor penal, de procedură penală, civil și de procedură civilă, schemele de personal, activitatea administrativă, programul ECRIS, statistica instanțelor de judecată și dezvoltarea carierei profesionale.

Noile adrese de email sunt:
1. consultare.magistrati@just.ro, pentru transmiterea propunerilor vizând eventuale modificări legislative, gestionat la nivelul Direcției de Elaborare Acte Normative;
2. cabinet.consilier@just.ro, pentru transmiterea propunerilor/solicitărilor privind bugetul instanțelor, infrastructura și investițiile, gestionat la nivel de Cabinet Ministru.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii