Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Înființarea Avocatului Copilului
01.06.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 1 iunie 2017, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a anunțat înființarea, în cursul anului 2017, a instituției Avocatului Copilului, cu mandatul de a promova drepturile copilului și a apăra respectarea acestora, potrivit unui comunicat al MMJS.

Avocatul Copilului va susține și încuraja respectarea și promovarea drepturilor copiilor în vederea îmbunătățirii atitudinii publice față de copii, desfășurându-și activitatea în colaborare cu organizațiile copiilor și transmițând informațiile primite de la acestea către factorii de decizie și autoritățile competente.

Totodată, acesta va avea posibilitatea de formula propuneri de măsuri menite să încurajeze participarea copiilor în luarea deciziilor care îi privesc.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate