Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Înființarea Avocatului Copilului
01.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 1 iunie 2017, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a anunțat înființarea, în cursul anului 2017, a instituției Avocatului Copilului, cu mandatul de a promova drepturile copilului și a apăra respectarea acestora, potrivit unui comunicat al MMJS.

Avocatul Copilului va susține și încuraja respectarea și promovarea drepturilor copiilor în vederea îmbunătățirii atitudinii publice față de copii, desfășurându-și activitatea în colaborare cu organizațiile copiilor și transmițând informațiile primite de la acestea către factorii de decizie și autoritățile competente.

Totodată, acesta va avea posibilitatea de formula propuneri de măsuri menite să încurajeze participarea copiilor în luarea deciziilor care îi privesc.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.