« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Normativele de cheltuieli pentru evenimente organizate de MAPN | Proiect
01.06.2017 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content, Lege 9, Proiecte legislative | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: ,
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 31 mai 2017, Ministerul Apărării Naționale a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea normativelor de cheltuieli pentru Simpozionul organizat de Ministerul Apărării Naționale în colaborare cu Fundația Globală a Forţelor pentru operaţii speciale “Global Special Operations Forces Symposium Europe – GLOBAL SOF”, la Bucureşti, în perioada 27-29 septembrie 2017 și proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea normativelor de cheltuieli pentru activităţile organizate în cadrul zilelor distinşilor vizitatori pentru exerciţiul multinaţional SABER GUARDIAN-17, acţiune de protocol cu caracter deosebit, organizată de Ministerul Apărării Naţionale în colaborare cu Comandamentul American din Europa în România în perioada 11-22 iulie 2017.

:: Proiect Saber Guardian
:: Anexa
:: Proiect Global Sof
:: Notă de fundamentare
:: Deviz estimativ

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.