Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Echipa Facultății de Drept din Timișoara a ocupat locul 4 în clasamentul reclamanților în cadrul rundei orale din finala internațională a TELDERS MOOT COURT COMPETITION


5 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, SELECTED, Universitaria

În perioada 17-20 mai 2017 s-a desfăşurat la Haga, în Olanda, finala internațională a Telders Moot Court Competition, prestigios concurs științific studenţesc organizat de Grotius Centre for International Legal Studies și Universitatea din Leiden, Olanda, potrivit unui comunicat.

La finala internațională au participat 23 de echipe ale facultăților de drept din prestigioase universități din Europa, printre care și echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, câștigătoarea rundei naționale din România.

Echipa Facultăţii de Drept din Timişoara, compusă din Sena Birgean, Maria Jude, Alexandra Motica și Ioana Petruse, studente în anul II, a ocupat locul 4 în clasamentul reclamanților în runda orală. De asemenea, 3 dintre cele 4 membre ale echipei s-au situat în primele 20 de locuri ale clasamentului general al pledanților, din cei circa 100 de participanți în concurs, Alexandra Motica ocupând locul 5 în acest clasament general.

Echipa Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a fost pregătită de prof. univ. dr. Valentin Constantin, conf. univ. dr. Raluca Bercea, lect. univ. dr. Lucian Bojin și asist. univ. dr. Sorina Doroga.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică