« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Echipa Facultății de Drept din Timișoara a ocupat locul 4 în clasamentul reclamanților în cadrul rundei orale din finala internațională a TELDERS MOOT COURT COMPETITION
05.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În perioada 17-20 mai 2017 s-a desfăşurat la Haga, în Olanda, finala internațională a Telders Moot Court Competition, prestigios concurs științific studenţesc organizat de Grotius Centre for International Legal Studies și Universitatea din Leiden, Olanda, potrivit unui comunicat.

La finala internațională au participat 23 de echipe ale facultăților de drept din prestigioase universități din Europa, printre care și echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, câștigătoarea rundei naționale din România.

Echipa Facultăţii de Drept din Timişoara, compusă din Sena Birgean, Maria Jude, Alexandra Motica și Ioana Petruse, studente în anul II, a ocupat locul 4 în clasamentul reclamanților în runda orală. De asemenea, 3 dintre cele 4 membre ale echipei s-au situat în primele 20 de locuri ale clasamentului general al pledanților, din cei circa 100 de participanți în concurs, Alexandra Motica ocupând locul 5 în acest clasament general.

Echipa Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a fost pregătită de prof. univ. dr. Valentin Constantin, conf. univ. dr. Raluca Bercea, lect. univ. dr. Lucian Bojin și asist. univ. dr. Sorina Doroga.

 
Secţiuni: Content, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD