« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Ana Birchall participă la o conferință internațională ref. migrație
06.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 5 iunie 2017, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că, în perioada 5-8 iunie 2017, Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, participă la o conferință pe teme de cooperare în domeniul securității și migrației, care are loc în Germania, la Garmisch Partenkirche, potrivit unui comunicat al MAE.

Reuniunea „Migrația internațională și securitatea globală” este organizată de Centrul European pentru Studii de Securitate George C. Marshall și reunește peste 80 de experți și reprezentanți guvernamentali din 45 de țări din Europa, Asia, zona Pacificului, Orientul Mijlociu și Africa, participanții la eveniment concentrându-se asupra perspectivelor migrației globale, viitorului securității globale și soluțiilor sustenabile pe care le-ar putea adopta comunitatea internațională la aceste provocări.

Ana Birchall: „În contextul deosebit de complex al amenințărilor de securitate cu care ne confruntăm la nivel european și nu numai, fenomenul migraționist reprezintă unul din factorii care pot influența cel mai mult arhitectura de securitate. Dincolo de faptul că este necesar, în continuare, să depunem eforturi conjugate pentru a implementa eficient măsurile agreate la nivel european și internațional, este nevoie în permanență de identificarea de noi soluții, care să țină cont în mod special de situația din țările de origine și de tranzit. Este un argument care demonstrează importanța unor astfel de reuniuni, cu atât mai mult cu cât implică nu doar mediul european, ci întreaga comunitate internațională într-un efort conjugat în vederea gestionării fenomenului migraționist și a efectelor sale asupra securității statelor și a cetățenilor noștri.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: INTERNAȚIONAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD