Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Mircea Teis: Pedeapsa se stabilește în funcție de prejudiciu la infracţiunile de evaziune fiscală

15.06.2017 | Andreea LUPU
Abonare newsletter

Av. Mircea Teis, Senior Associate ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii Penal tango: recunoașterea vinovățieiediția 139, organizată de Societatea de Științe Juridice, la o modificare adusă de Ordonanța 18/2016, respectiv încheierea acordului de recunoaștere a vinovăției cu pedepse de până la 15 ani.

Mircea Teis„Din punctul meu vedere, aceasta este o veste bună, pentru că privind în practică, în special pe infracțiunile de evaziune fiscală, unde știm cu toții că pedeapsa se stabilește în funcție de prejudiciu, dacă până acum acea limită de 7 ani era o piedică în a face acest acord, odată cu majorarea limitei la 15 ani, aceasta este o veste bună pentru cei care vor să beneficieze de acea reducere de o treime pentru efectuarea acestui acord.”

Andreea Lupu

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate