Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Mircea Teis: Pedeapsa se stabilește în funcție de prejudiciu la infracţiunile de evaziune fiscală


15 iunie 2017 | Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Av. Mircea Teis, Senior Associate ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii Penal tango: recunoașterea vinovățieiediția 139, organizată de Societatea de Științe Juridice, la o modificare adusă de Ordonanța 18/2016, respectiv încheierea acordului de recunoaștere a vinovăției cu pedepse de până la 15 ani.

Mircea Teis„Din punctul meu vedere, aceasta este o veste bună, pentru că privind în practică, în special pe infracțiunile de evaziune fiscală, unde știm cu toții că pedeapsa se stabilește în funcție de prejudiciu, dacă până acum acea limită de 7 ani era o piedică în a face acest acord, odată cu majorarea limitei la 15 ani, aceasta este o veste bună pentru cei care vor să beneficieze de acea reducere de o treime pentru efectuarea acestui acord.”

Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică