Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ANSPDCP. Reuniune ref. Regulamentul general privind protecția datelor
07.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 25 mai 2017, reprezentanții Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal au participat la o reuniune dedicată dezbaterii principalelor implicații ale Regulamentului General privind Protecția Datelor, organizată de Camera de Comerț Româno-Americană, potrivit unui comunicat a ANSPDCP dat publicității marți, 6 iunie 2017.

În cadrul reuniunii au fost reliefate elementele de noutate aduse de Regulamentul (EU) 679/2016, adoptat de Parlamentul European și Consiliu, aplicabil de la data de 25 mai 2018, precum și impactul noii reglementări asupra respectării drepturilor persoanelor vizate, subliniindu-se, totodată, obligativitatea entităților private de a-și desemna, în anumite situații, un responsabil de protecția datelor, până la data de 25 mai 2018, în concordanță cu prevederile art. 37-39 din Regulament.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.