Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

ANCOM. Măsuri de reglementare a piețelor de telefonie în rețelele publice
06.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 6 mai 2017, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a lansat spre consultare publică un set de măsuri de identificare, analiză şi reglementare a pieţelor serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe, respectiv la puncte mobile în reţelele publice de telefonie, propunând atât menținerea obligațiilor, cât și a tarifelor reglementate, impuse deja operatorilor cu putere semnificativă pe piață în rundele anterioare de analiză, potrivit unui comunicat ANCOM.

Astfel, printre altele:
– ANCOM menține fundamentarea tarifelor aferente serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe și mobile pe baza metodologiei LRIC pur, model dezvoltat în perioada 2012-2014;
– ANCOM consideră oportună impunerea atât în sarcina operatorilor de rețele fixe, cât și a celor de rețele mobile, identificați cu putere semnificativă de piață, a  obligației de a oferi serviciul de interconectare bazat pe tehnologia IP conform cerințelor tehnice armonizate la nivel național.

Autoritatea derulează periodic acest demers conform legislaţiei naţionale şi europene în vigoare, cu scopul de a asigura funcţionarea pieţelor cu amănuntul de telefonie  în condiţii concurenţiale şi de a proteja interesele utilizatorilor finali.

Documentele supuse consultării publice sunt disponibile aici.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.