« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Ministerul Justiției. Dezbatere publică ref. modificarea Statului funcționarilor publici din ANP
07.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 6 iunie 2017, la sediul Ministerului Justiției a avut loc o dezbatere publică asupra proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 293/2004 privind Statutul funcționarilor publici cu statut special din Administrația Națională a Penitenciarelor, potrivit unui comunicat al MJ.

În cadrul dezbaterii au fost discutate propunerile și observațiile cu privire proiect, propuneri care au vizat atât textul proiectului, cât și alte chestiuni care privesc statutul funcționarilor publici cu statul special din cadrul ANP. Proiectul supus dezbaterii publice vizează modificarea aspectelor privind răspunderea disciplinară și patrimonială a funcționarilor publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare, în vederea punerii de acord a legii cu Decizia nr. 803/2015 a Curții Constituționale.

La dezbatere au participat prof. univ. dr Tudorel Toader, ministrul justiției, conf. univ. dr. Marieta Safta, secretar de stat, reprezentanți ai Direcției Elaborare Acte Normative din cadrul MJ, ai ANP, precum și Marin Răileanu, președintele Sindicatului ”SINPEN 2006” – Penitenciar Brăila.

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD