Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații SELECTED

REFF ȘI ASOCIAȚII anunță un nou coordonator pentru practica de real estate

7 iunie 2017 | JURIDICE.ro

REFF ȘI ASOCIAȚII, societatea de avocați reprezentând Deloitte Legal în România, anunță preluarea de către Irina Dimitriu, partener asociat, a rolului de coordonator al practicii de real estate, ca urmare a plecării partenerului Robert Ioniță, care devine director juridic al NEPI. În noile sale responsabilități de leadership, Irina va fi sprijinită îndeaproape de Alexandru Reff, partener fondator cu implicare semnificativă în practica imobiliară a firmei.

Alexandru Reff: “Îi sunt foarte recunoscător lui Robert pentru contribuția remarcabilă adusă practicii de real estate și, în general, societății noastre de avocați,în opt ani de activitate la cel mai înalt nivel. Robert este un avocat excepțional și s-a manifestat întotdeauna ca un coleg exemplar, bucurându-se de admirația mea și de aprecierea întregii echipe. Doresc să îi urez mult succes în rolul foarte important pe care și-l asumă la NEPI, pe care am avut privilegiul sa îi asistăm în decada scursă de la înființarea lor. Sunt încredințat că își va îndeplini și această responsabilitate cu distincție.

Robert este un avocat cu peste 15 ani de experiență, iar înainte de a se alătura REFF ȘI ASOCIAȚII, a ocupat poziția de director pentru un important fond de investiții irlandez în domeniul imobiliar. De asemenea, a fost senior associate în cadrul practicii de drept imobiliar a unei societăți de avocați locale de top. Totodată, Robert a fost implicat în proiecte de referință în fuziuni și achiziții din domeniul imobiliar, oferind consultanță unor clienți importanți provenind din segmente variate ale industriei – retail, office, logistică și rezidențial.

Irina Dimitriu are o experiență vastă de aproape 12 ani în achiziții, finanțare și dezvoltare de proiecte semnificative de real estate. Principalele sale arii de expertiză includ structurarea tranzacțiilor, dezvoltarea de proiecte de infrastructură și energie, construcții (inclusiv contracte FIDIC), aspecte complexe privind urbanismul și amenajarea teritoriului, precum și coordonarea de echipe de due diligence. Potrivit publicației internaționale Legal 500, Irina este un profesionist“orientat către identificarea soluțiilor inteligente”.

Alexandru Reff: “Irina este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați avocați de real estate, cu o bogată experiență în serviciul unora dintre cei mai importanți actori din piața imobiliară. Un avocat pasionat de profesie și de domeniul imobiliar, cu cunoștințe tehnice, capacitate organizatorică și abilități interpersonale remarcabile. De când ni s-a alăturat, acum un an și jumătate, a avut deja o influență foarte puternică asupra echipei și s-a conectat excelent la restul practicii din România și la rețeaua noastră internațională.”

REFF ȘI ASOCIAȚII este recunoscută de către publicații internaționale prestigioase, fiind clasată anul acesta în primul eșalon în aria dreptului imobiliar și construcții, pe care clienții o apreciază pentru “experiența, pragmatismul și abordarea în favoarea tranzacției”, potrivit Legal 500. Tot anul acesta, societatea a primit premiul “Firma de avocatură a anului” la Gala CIJ 2016.

Cu o echipa de 66 de avocați, REFF ȘI ASOCIAȚII se situează între primele zece societăți de avocați din România și una dintre cele mai dinamice, înregistrând o creștere susținută, de două cifre în fiecare an, în cei 10 ani de existență. În fiecare an, echipa dedicată a REFF ȘI ASOCIAȚII asistă clienți în proiecte cu o valoare cumulată de peste un miliard de euro.

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Arbitraj comercial

Citeşte mai mult despre , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale