Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

REFF ȘI ASOCIAȚII anunță un nou coordonator pentru practica de real estate


07.06.2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicate profesioniști, Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

REFF ȘI ASOCIAȚII, societatea de avocați reprezentând Deloitte Legal în România, anunță preluarea de către Irina Dimitriu, partener asociat, a rolului de coordonator al practicii de real estate, ca urmare a plecării partenerului Robert Ioniță, care devine director juridic al NEPI. În noile sale responsabilități de leadership, Irina va fi sprijinită îndeaproape de Alexandru Reff, partener fondator cu implicare semnificativă în practica imobiliară a firmei.

Alexandru Reff: “Îi sunt foarte recunoscător lui Robert pentru contribuția remarcabilă adusă practicii de real estate și, în general, societății noastre de avocați,în opt ani de activitate la cel mai înalt nivel. Robert este un avocat excepțional și s-a manifestat întotdeauna ca un coleg exemplar, bucurându-se de admirația mea și de aprecierea întregii echipe. Doresc să îi urez mult succes în rolul foarte important pe care și-l asumă la NEPI, pe care am avut privilegiul sa îi asistăm în decada scursă de la înființarea lor. Sunt încredințat că își va îndeplini și această responsabilitate cu distincție.

Robert este un avocat cu peste 15 ani de experiență, iar înainte de a se alătura REFF ȘI ASOCIAȚII, a ocupat poziția de director pentru un important fond de investiții irlandez în domeniul imobiliar. De asemenea, a fost senior associate în cadrul practicii de drept imobiliar a unei societăți de avocați locale de top. Totodată, Robert a fost implicat în proiecte de referință în fuziuni și achiziții din domeniul imobiliar, oferind consultanță unor clienți importanți provenind din segmente variate ale industriei – retail, office, logistică și rezidențial.

Irina Dimitriu are o experiență vastă de aproape 12 ani în achiziții, finanțare și dezvoltare de proiecte semnificative de real estate. Principalele sale arii de expertiză includ structurarea tranzacțiilor, dezvoltarea de proiecte de infrastructură și energie, construcții (inclusiv contracte FIDIC), aspecte complexe privind urbanismul și amenajarea teritoriului, precum și coordonarea de echipe de due diligence. Potrivit publicației internaționale Legal 500, Irina este un profesionist“orientat către identificarea soluțiilor inteligente”.

Alexandru Reff: “Irina este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați avocați de real estate, cu o bogată experiență în serviciul unora dintre cei mai importanți actori din piața imobiliară. Un avocat pasionat de profesie și de domeniul imobiliar, cu cunoștințe tehnice, capacitate organizatorică și abilități interpersonale remarcabile. De când ni s-a alăturat, acum un an și jumătate, a avut deja o influență foarte puternică asupra echipei și s-a conectat excelent la restul practicii din România și la rețeaua noastră internațională.”

REFF ȘI ASOCIAȚII este recunoscută de către publicații internaționale prestigioase, fiind clasată anul acesta în primul eșalon în aria dreptului imobiliar și construcții, pe care clienții o apreciază pentru “experiența, pragmatismul și abordarea în favoarea tranzacției”, potrivit Legal 500. Tot anul acesta, societatea a primit premiul “Firma de avocatură a anului” la Gala CIJ 2016.

Cu o echipa de 66 de avocați, REFF ȘI ASOCIAȚII se situează între primele zece societăți de avocați din România și una dintre cele mai dinamice, înregistrând o creștere susținută, de două cifre în fiecare an, în cei 10 ani de existență. În fiecare an, echipa dedicată a REFF ȘI ASOCIAȚII asistă clienți în proiecte cu o valoare cumulată de peste un miliard de euro.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti