Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM. Selecție coordonator de practică în cadrul Judecătoriei Sector 1 București. UPDATE: Rezultatele primelor etape de selecție. Rezultatele finale


25 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

24 octombrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că a fost recomandată pentru recrutare judecător Cristina Nicoleta Iachim, potrivit unui anunț INM.

***

24 august 2017: Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele primelor două etape ale procedurii de selecție, potrivit unui comunicat INM.

Astfel în vederea participării la următoarea etapa, constând în susţinerea unei perioade de probă în cadrul programului de stagiu al auditorilor de justiţie din anul II de studiu, au fost selectați judecătorii Mihnea Valentin Stoicescu și Cristina Nicoleta Iachim.

***

7 iunie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție a unui coordonator de practică, pentru auditorii de justiție din anul 2, în cadrul Judecătoriei Sector 1 București, potrivit unui comunicat INM.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 10 iulie 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică