Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Concurenței. Autorizarea preluării mai multor companii de pe piața materialelor pentru anvelope de către Indorama Netherlands B.V


8 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Concurență, Flux informații

Miercuri, 7 iunie 2017, Consiliul Concurenței a autorizat preluarea mai multor companii de pe piața materialelor pentru anvelope de către Indorama Netherlands B.V, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței.

Indorama face parte din grupul cu acelaşi nume şi este activă în domeniul producției și comercializării de rășină PET, preforme PET și sticle PET.

Activitățile principale ale companiilor preluate sunt producția și comercializarea de materiale (țesături) pentru cordurile anvelopelor și corduri cu un singur capăt confecționate din fire de reion, filamente de poliester industrial, poliamidă și aramidă.

:: Decizia

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică