Internaţional (Juridice din lumea largă)
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ana Birchall: România susține consolidarea rolului Uniunii Europene în domeniul securității și apărării

09.06.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 8 iunie 2017, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că vineri, 9 iunie 2017, Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, efectuează o vizită de lucru la Praga, potrivit unui comunicat al MAE.

În acrul vizitei, ministrul delegat va avea întrevederi cu oficialii cehi și va participa la lucrările conferinței privind securitatea și apărarea Uniunii Europene, DESCOP 2017.

Pe agenda discuțiilor se vor afla teme de actualitate europeană, cu accent pe reflecția privind viitorul proiectului european, evoluțiile referitoare la procesul Brexit, pregătirile pentru preluarea de către România a Președinției Consiliului UE, aspecte legate de gestionarea migrației și securitatea internă a UE, perspectivele pentru o politică europeană de securitate și apărare comună, precum și aspecte referitoare la capacitățile europene de apărare.

Ana Birchall“România susține consolidarea rolului Uniunii Europene în domeniul securității și apărării. Cred că principala noastră responsabilitate este de a identifica soluțiile și mijloacele care să asigure protejarea eficientă a cetățenilor în fața amenințărilor actuale și viitoare. Sper ca reuniunea de la Praga să contureze, prin dialog și dezbatere, acele soluții pe care cetățenii europeni le așteaptă de la decidenții politici.”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.