« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Bilanț ref. activitatea auditorilor de justiție în cadrul formelor de exercitare a profesiei de avocat
12.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 9 iunie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Bilanțul realizat de Institutul Național al Magistraturii privind desfășurarea stagiului practic al auditorilor de justiţie în cadrul formelor de exercitare a profesiei de avocat, în perioada 6 ianuarie – 10 februarie 2017, întocmit de Alexandra Zaporojanu, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul DFI, potrivit unui comunicat UNBR.

La data de 22 decembrie 2016, 142 de auditori de justiție din anul II au fost repartizați pentru efectuarea unui stagiu în cadrul cabinetelor/societăților de avocatură care și-au manifestat interesul de a participa la program și care au figurat în lista agreată de comun acord de către UNBR și INM. În vederea participării la program și-au manifestat interesul 208 cabinete, provenind din 35 de județe ale țării, 96 dintre acestea participând efectiv, în baza opțiunii auditorilor de justiție.

Potrivit bilanțului, auditorii de justiție au apreciat ca fiind deosebit de utilă efectuarea acestui stagiu, feedbackul pozitiv obținut atât din partea acestora, cât și din partea avocaților implicați justificând continuarea acestui program comun al UNBR şi INM. Acest tip de activitate contribuie la formarea unei imagini de ansamblu asupra actului de justiție și la consolidarea dialogului interprofesional dintre magistrați și avocați, pe baza unor valori etice comune.

 

:: Bilanțul

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.