Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ÎNREGISTRAREA VIDEO [acces liber]
Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. Festivitatea de absolvire a promoţiei 2017


12 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, SELECTED, Universitaria

Cel mai așteptat eveniment al promoției 2017 din cadrul Facultății de Drept a Universității din București va avea loc luni, 12 iunie 2017, începând cu ora 10:00, în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept de pe bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46. Este vorba, firește, despre cursul festiv-o ceremonie ce trezește mereu amintiri plăcute, dar presărate cu stropi de nostalgie în sufletele tuturor absolvenților acestei prestigioase instituții de învățământ juridic din România. Evenimentul încărcat de semnificație pentru participanți, pentru corpul profesoral, pentru părinți și pentru prieteni, va fi transmis în direct pe site-ul JURIDICE.ro, putând fi vizionat online de toți doritorii.

Festivitatea va avea o structură tripartită. Astfel, ceremonia va începe, conform cutumei, cu alocuțiunile domnului Decan al Facultății de Drept a Universității din București, dl. prof. univ. dr. Flavius Antoniu Baias (care va prezida o parte din ceremonie), a domnilor Prodecani, prof. univ. dr. Radu-Romeo Popescu, conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea, prof. univ. dr. Răzvan Dincă, respectiv a doamnelor Prodecani, lect. univ. dr. Daniela-Anca Deteșeanu, lect. univ. dr. Andra-Roxana Trandafir. Pe lângă cei menționați, vor mai susține discursuri profesorii aleși de studenții celor trei serii, fiind vorba despre domnul prof. univ. dr. Valerian-Dumitru Cioclei, desemnat de seria I, de domnul conf. univ. dr. Andrei Zarafiu, desemnat de seria a II-a, respectiv de domnul prof. univ. dr. Radu-Romeo Popescu, desemnat de seria a III-a.

După cuvântările reprezentanților corpului profesoral și ale profesorilor desemnați, vor lua cuvântul reprezentanții corpului studențesc, Bianca-Georgiana Dumbravă (reprezentant al anului IV în Consiliul Facultății și al seriei I), care va prezida a doua parte a ceremoniei, Ilie-Bogdan Munteanu (reprezentant al seriei a II-a), Ioan (Petrea) Bogdan-Alexandru (reprezentant al seriei a III-a), respectiv Etela-Geanina Dafinoiu (reprezentantul studenților de la ID) și, în final, șeful de promoție – toți aceștia exprimându-și câteva dintre emoțiile ce i-au parcurs în cei 4 ani de studenție. Momentul discursurilor va fi încheiat de alocuțiunea doamnei prof. univ. dr. Claudia-Ana Moarcăș. Va urma înmânarea diplomelor ce simbolizează finalizarea cursurilor, încheierea anilor de studenție ai Facultății de Drept a Universității din București. Studenții celor 18 grupe, respectiv studenții de la ID,vor primi diplomele de absolvire de la domnii profesori aleși împreună cu reprezentanții de serie. Înmânarea diplomelor va fi urmată de momentul cel mai emoționant al ceremoniei, momentul ce reprezintă încununarea a patru ani de muncă, de emoție, dar și de dedicare. Simplu spus, va urma aruncarea tocilor absolvenților.

Aceste rânduri fiind așternute, nu mai rămâne decât să sperăm că ne vom revedea pe data de 12 iunie, începând cu ora 10:00, fie prin transmisiune live, fie viva voce, la ultima ceremonie formală a Promoției 2017.

Cu deosebită considerație,
Organizatorii cursului festiv și ai balului de absolvire ale Promoției 2017

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică