Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ÎNREGISTRAREA VIDEO [acces liber]
Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. Festivitatea de absolvire a promoţiei 2017


12.06.2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Selected, UNIVERSITARIA, VIDEO
JURIDICE - In Law We Trust

Cel mai așteptat eveniment al promoției 2017 din cadrul Facultății de Drept a Universității din București va avea loc luni, 12 iunie 2017, începând cu ora 10:00, în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept de pe bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46. Este vorba, firește, despre cursul festiv-o ceremonie ce trezește mereu amintiri plăcute, dar presărate cu stropi de nostalgie în sufletele tuturor absolvenților acestei prestigioase instituții de învățământ juridic din România. Evenimentul încărcat de semnificație pentru participanți, pentru corpul profesoral, pentru părinți și pentru prieteni, va fi transmis în direct pe site-ul JURIDICE.ro, putând fi vizionat online de toți doritorii.

Festivitatea va avea o structură tripartită. Astfel, ceremonia va începe, conform cutumei, cu alocuțiunile domnului Decan al Facultății de Drept a Universității din București, dl. prof. univ. dr. Flavius Antoniu Baias (care va prezida o parte din ceremonie), a domnilor Prodecani, prof. univ. dr. Radu-Romeo Popescu, conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea, prof. univ. dr. Răzvan Dincă, respectiv a doamnelor Prodecani, lect. univ. dr. Daniela-Anca Deteșeanu, lect. univ. dr. Andra-Roxana Trandafir. Pe lângă cei menționați, vor mai susține discursuri profesorii aleși de studenții celor trei serii, fiind vorba despre domnul prof. univ. dr. Valerian-Dumitru Cioclei, desemnat de seria I, de domnul conf. univ. dr. Andrei Zarafiu, desemnat de seria a II-a, respectiv de domnul prof. univ. dr. Radu-Romeo Popescu, desemnat de seria a III-a.

După cuvântările reprezentanților corpului profesoral și ale profesorilor desemnați, vor lua cuvântul reprezentanții corpului studențesc, Bianca-Georgiana Dumbravă (reprezentant al anului IV în Consiliul Facultății și al seriei I), care va prezida a doua parte a ceremoniei, Ilie-Bogdan Munteanu (reprezentant al seriei a II-a), Ioan (Petrea) Bogdan-Alexandru (reprezentant al seriei a III-a), respectiv Etela-Geanina Dafinoiu (reprezentantul studenților de la ID) și, în final, șeful de promoție – toți aceștia exprimându-și câteva dintre emoțiile ce i-au parcurs în cei 4 ani de studenție. Momentul discursurilor va fi încheiat de alocuțiunea doamnei prof. univ. dr. Claudia-Ana Moarcăș. Va urma înmânarea diplomelor ce simbolizează finalizarea cursurilor, încheierea anilor de studenție ai Facultății de Drept a Universității din București. Studenții celor 18 grupe, respectiv studenții de la ID,vor primi diplomele de absolvire de la domnii profesori aleși împreună cu reprezentanții de serie. Înmânarea diplomelor va fi urmată de momentul cel mai emoționant al ceremoniei, momentul ce reprezintă încununarea a patru ani de muncă, de emoție, dar și de dedicare. Simplu spus, va urma aruncarea tocilor absolvenților.

Aceste rânduri fiind așternute, nu mai rămâne decât să sperăm că ne vom revedea pe data de 12 iunie, începând cu ora 10:00, fie prin transmisiune live, fie viva voce, la ultima ceremonie formală a Promoției 2017.

Cu deosebită considerație,
Organizatorii cursului festiv și ai balului de absolvire ale Promoției 2017

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti