Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Ghid practic ref. activitatea grefierilor din cadrul parchetelor
13.06.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 12 iunie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un Ghid practic în domeniul managementului activității grefierilor din parchete, elaborat de către Iuliana Emilia Tomescu, prim-grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj și Sorin Vasile Curelea, prim-grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, formatori în cadrul Şcolii Naţionale de Grefieri .

Scopul ghidului este acela de a oferi îndrumare practică pentru managementul activităţii grefierilor din cadrul parchetelor, referitor la circuitul lucrărilor, modalitatea de utilizare a registrelor şi condicilor, dar şi evidenţierea documentelor în aplicația ECRIS.

Ghidul are în vedere actualele prevederi ale Regulamentului de Ordine Interioară pentru parchete precum şi cerinţele legale aflate în vigoare în România în ceea ce priveşte activitatea grefierilor din cadrul parchetelor şi aplicarea acestora în activitatea curentă.

:: Ghidul


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.