« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Ghid practic ref. activitatea grefierilor din cadrul parchetelor
13.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 12 iunie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un Ghid practic în domeniul managementului activității grefierilor din parchete, elaborat de către Iuliana Emilia Tomescu, prim-grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj și Sorin Vasile Curelea, prim-grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, formatori în cadrul Şcolii Naţionale de Grefieri .

Scopul ghidului este acela de a oferi îndrumare practică pentru managementul activităţii grefierilor din cadrul parchetelor, referitor la circuitul lucrărilor, modalitatea de utilizare a registrelor şi condicilor, dar şi evidenţierea documentelor în aplicația ECRIS.

Ghidul are în vedere actualele prevederi ale Regulamentului de Ordine Interioară pentru parchete precum şi cerinţele legale aflate în vigoare în România în ceea ce priveşte activitatea grefierilor din cadrul parchetelor şi aplicarea acestora în activitatea curentă.

:: Ghidul

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.