Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Masterat 2017-2019 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București
13.06.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Programul de studii universitare de masterat „Dreptul afacerilor” (masterat profesional) se organizează în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, la forma de învăţământ cu frecvenţă, având o durată de 2 ani, şi corespunde unui număr de 120 credite de studii transferabile.

În cadrul disciplinelor din planul de învăţământ se află şi: Protecţia consumatorului, Dreptul civil în etapa actuală, Comerţ electronic, Procedura arbitrajului, Tehnici contractuale, Circulaţia juridică a patrimoniului, Dreptul european al afacerilor, Dreptul contractelor, Dreptul asigurărilor.

Programul se adresează consilierilor juridici, avocaţilor, magistraţilor, mediatorilor, notarilor, poliţiştilor – în special celor de la CCO şi Investigarea fraudelor -, cursurile şi seminariile fiind susţinute de cadre didactice cu experienţă în domeniu.

Pentru informaţii suplimentare:
– prof. univ. dr. Mara Ioan (coordonatorul programului)- 0729036172
– lect. univ. dr. Laurenţiu Dragu (secretarul programului) – 021/3175523 int. 17290.

Numărul de locuri: 5 locuri finanţate de la buget (fără taxă) şi 45 locuri în regim cu taxă.

Perioada de înscriere la studiile universitare de masterat este între 3-15 iulie 2017 şi 1-18 septembrie 2017, de luni până vineri între orele 9:00-15:00 şi sâmbăta între orele 9:00-13:00.

Admiterea se susţine în limba română şi se organizează într-o singură sesiune de admitere în data de 22 septembrie 2017. Concursul de admitere se organizează într-o singură sesiune ce constă în susţinerea unui examen sub forma unui test-grilă.

Taxa de şcolarizare este de 1250 lei/modul (semestru), iar cea de admitere 150 lei.

Metodologia de admitere este disponibilă aici.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti