Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Lia Olguța Vasilescu: Știu cât de important este dreptul de a fi informat
14.06.2017 | JURIDICE.ro


Marți, 13 iunie 2017, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a anunțat că, împreună cu Asociația Surzilor din România, lansează proiectul „Comunicarea alternativă, societate incluzivă„, în baza căruia televiziunile vor putea beneficia, gratuit, de serviciile interpreților mimico-gestuali pentru emisiunile informative, potrivit unui comunicat MMJS.

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii și Justiției Sociale: „Am fost ziaristă și știu cât de important este dreptul de a fi informat. Cei 23.344 de români cu dizabilități auditive au și ei aceleași drepturi ca și toți ceilalți. Tocmai de aceea, Ministerul Muncii și Justiției Sociale lansează, în parteneriat cu Asociația Surzilor din România, inițiativa <<Comunicarea alternativă, societate incluzivă>>. Concret, televiziunile din România pot beneficia de astăzi, la cerere, în mod gratuit, de serviciile interpreților mimico-gestuali pentru emisiunile informative în completarea celor 30 de minute obligatorii prevăzute în Legea audio-vizualului. Televiziunile se pot adresa Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități din subordinea Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate