Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua națională a produselor agroalimentare românești – 10 octombrie
14.06.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 13 iunie 2017, Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege privind declararea zilei de 10 octombrie ca Ziua națională a produselor agroalimentare românești, potrivit ziare.com.

Proiectul de lege a fost votat cu 266 de voturi „pentru” și 3 abțineri și cuprinde un amendament al Comisiei pentru agricultură care definește produsul agroalimentar românesc drept produsul obținut pe teritoriul național din materii prime de bază provenite în proporție de 100% din fermele din România și care are inscripționat pe etichetă drapelul României. În cazul acestui proiect, Camera Deputaților este for decizional.

Prin stabilirea unei zile dedicate produselor agroalimentare românești se urmărește stimularea producătorilor agricoli în scopul obținerii unor produse românești de calitate superioară și în cantități crescute, încurajându-i, totodată, pe consumatorii români să aleagă produsele naționale, în detrimentul celor din import.

 

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate