Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

APR susține demersul CSM ref. sesizarea Președintelui României în cazul Legii salarizării unitare


14 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Miercuri, 14 iunie 2017, Asociația Procurorilor din România salută și susține demersul Consiliului Superior al Magistraturii privind solicitarea adresată Președintelui României în cazul Legii salarizării unitare, potrivit unui comunicat APR, semnat de Bogdan Gabor, președinte.

Text integral:

Asociația Procurorilor din România a luat cunoștință despre demersul Consiliului Superior al Magistraturii privind sesizarea adresată președintelui României domnul Klaus Werner Iohannis de a nu promulga Legea – cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în forma adoptată de Camera Deputaților și totodată de a trimite această lege Parlamentului spre reexaminare.

Asociația salută inițiativa Consiliului Superior al Magistraturii și o susține, apreciind că în forma adoptată Parlamentul nu a însușit o mare parte din propunerile de amendamente formulate de Asociația Procurorilor din România, Ministerul Public și Consiliul Superior al Magistraturii, împrejurare în care reexaminarea Legii – cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice se impune cu necesitate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică