Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

APR susține demersul CSM ref. sesizarea Președintelui României în cazul Legii salarizării unitare

14.06.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 14 iunie 2017, Asociația Procurorilor din România salută și susține demersul Consiliului Superior al Magistraturii privind solicitarea adresată Președintelui României în cazul Legii salarizării unitare, potrivit unui comunicat APR, semnat de Bogdan Gabor, președinte.

Text integral:

Asociația Procurorilor din România a luat cunoștință despre demersul Consiliului Superior al Magistraturii privind sesizarea adresată președintelui României domnul Klaus Werner Iohannis de a nu promulga Legea – cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în forma adoptată de Camera Deputaților și totodată de a trimite această lege Parlamentului spre reexaminare.

Asociația salută inițiativa Consiliului Superior al Magistraturii și o susține, apreciind că în forma adoptată Parlamentul nu a însușit o mare parte din propunerile de amendamente formulate de Asociația Procurorilor din România, Ministerul Public și Consiliul Superior al Magistraturii, împrejurare în care reexaminarea Legii – cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice se impune cu necesitate.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week