Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM. Selecție expert în domeniul dreptului insolvenței / insolvența persoanei fizice. UPDATE: Nu au fost înregistrate candidaturi


28 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 27 iunie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că nu s-au înregistrat candidaturi în vederea participării la seminarii, potrivit unui comunicat CSM.

***

Miercuri, 14 iunie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat relansarea procedurii pentru
selecția unui expert (judecător, cadru didactic universitar, alt profesionist cu experiență certificată în domeniul
insolvenţei/insolvenţei persoanei fizice), specializat în domeniul dreptului insolvenţei/insolvenţei persoanei fizice, în vederea participării acestuia ca expert la seminariile organizate pe această temă în cadrul proiectului “Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi”,finanțat în cadrul Fondului Tematic Securitate aferent Programului de Cooperare elvețiano-român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse, potrivit unui comunicat CSM.

Cele şase seminarii în domeniul insolvenţei persoanei fizice sunt programate să se desfășoare astfel:
– 18-19 septembrie 2017, București;
– 6-7 noiembrie 2017, București;
– 13-14 noiembrie 2017, Bucureşti;
– 20-21 noiembrie 2017, Bucureşti;
– 7-8 decembrie 2017, Bucureşti;
– 11-12 decembrie 2017, Bucureşti.

Termenul limită pentru înscriere este 26 iunie 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii