Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Ghid practic ref. cooperarea transfrontalieră în cauzele cu minori


19 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 16 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității Ghidul practic în domeniul cooperării transfrontaliere în cauzele cu minori, elaborat de către o echipă de experți compusă din Georgeana Viorel, judecător în cadrul Tribunalului București, și Petre Matei, avocat, membru al Baroului Bucureşti.

Ghidul  abordează atât aspecte teoretice, cât şi practice, cu accent pe aspectele concrete şi pe tendinţele la nivel regional şi internaţional şi se doreşte a fi un instrument util pentru specialiştii cu atribuţii în domeniul cauzelor transfrontaliere ce privesc minorii.

Între altele, problematicile abordate vizează: competența în materie de divorț, competența în materia răspunderii părintești, executarea hotărârilor privind dreptul la vizite în statele UE și non-UE, problematica răpirii internaționale de copii.

:: Ghidul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică