Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MAE. Reuniunea săptămânală a Comitetului de coordonare a Sistemului național de gestionare a afacerilor europene

19.06.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 16 iunie 2017, a avut loc reuniunea săptămânală a Comitetului de coordonare a Sistemului național de gestionare a afacerilor europene, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

În cadrul reuniunii s-au discutat teme precum pregătirile pentru exercitarea Președinției Consiliului UE de către România în primul semestru din 2019, participarea României la discuțiile UE27 pentru pregătirea negocierilor privind acordul de retragere a Marii Britanii din UE și respectarea obligațiilor României de stat membru UE referitoare la situația transpunerii legislației europene. De asemenea, au fost discutate mandatele de reprezentare a României în diversele formațiuni ministeriale ale Consiliului UE programate pentru săptămâna 19-23 iunie.

Astfel, au fost adoptate trei linii de acțiune referitoare la modalitatea de elaborare şi execuţie a bugetului multianual alocat Președinției române la Consiliul UE, la măsurile necesare în domeniul resurselor umane şi la măsurile necesare în domeniul activităţii de protocol.

În contextul reuniunii, a fost reiterată dorința României ca Brexitul să nu afecteze în mod nejustificat cetățenii români aflați pe teritoriul Marii Britanii.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership