Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MAE. Reuniunea săptămânală a Comitetului de coordonare a Sistemului național de gestionare a afacerilor europene

19.06.2017 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Vineri, 16 iunie 2017, a avut loc reuniunea săptămânală a Comitetului de coordonare a Sistemului național de gestionare a afacerilor europene, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

În cadrul reuniunii s-au discutat teme precum pregătirile pentru exercitarea Președinției Consiliului UE de către România în primul semestru din 2019, participarea României la discuțiile UE27 pentru pregătirea negocierilor privind acordul de retragere a Marii Britanii din UE și respectarea obligațiilor României de stat membru UE referitoare la situația transpunerii legislației europene. De asemenea, au fost discutate mandatele de reprezentare a României în diversele formațiuni ministeriale ale Consiliului UE programate pentru săptămâna 19-23 iunie.

Astfel, au fost adoptate trei linii de acțiune referitoare la modalitatea de elaborare şi execuţie a bugetului multianual alocat Președinției române la Consiliul UE, la măsurile necesare în domeniul resurselor umane şi la măsurile necesare în domeniul activităţii de protocol.

În contextul reuniunii, a fost reiterată dorința României ca Brexitul să nu afecteze în mod nejustificat cetățenii români aflați pe teritoriul Marii Britanii.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate