Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

INR. Curs de formare profesională pentru persoanele care doresc să lucreze în cadrul birourilor notariale
21.06.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Notari
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 20 iunie 2017, Institutul Notarial Român organizează un curs de formare pentru persoanele care intenționează să se angajeze în cadrul birourilor notariale, potrivit unui comunicat INR.

Participanții vor dobândi noțiuni de teorie și de practică notarială, necesare unui angajat al biroului notarial (secretar, operator calculator, delegat de carte funciară).

La finalizarea cursurilor, participanții vor susține o testare a cunoștințelor dobândite și vor obține un certificat de absolvire. Cursanții care vor obține certificatul de absolvire vor fi înscriși într-o evidență a persoanelor care doresc să fie angajate într-un birou notarial, care va fi ținută la nivelul Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și care va putea fi accesată de notarii publici.

Cursurile se vor desfășura în perioada 25 septembrie – 4 octombrie 2017, între orele 15:00-19:00, la Centrul de Conferinţe Auditorium Pallady, București, taxa de participare fiind de 500 de lei.

La cursuri se poate înscrie orice persoană care are cel puțin studii medii și cunoştinţe de Microsoft Office – Word şi Excel.

Înscrierile se fac până în data de 20 septembrie 2017, în limita locurilor disponibile, prin accesarea acestui link.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti