Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Avocatul Poporului. Situația de la Centrul Rezidențial pentru Copilul cu Deficiențe de Vedere nr. 11 Buzău, ref. alimentarea necorespunzătoare a minorilor, remediată


20 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 19 iunie 2017, Avocatul Poporului a anunțat că Centrul Rezidențial pentru Copilul cu Deficiențe de Vedere nr. 11 Buzău și a însușit Recomandarea formulată de către Avocatul Poporului și a informat că s-a acţionat în consecinţă, fiind demarate şi finalizate noi achiziţii de alimente (precum şi de diverse articole/produse necesare), situaţia din lunile ianuarie-martie, existentă pe fondul lipsei unui buget adecvat, fiind remediată în totalitate, potrivit unui comunicat al Avocatului Poporului, semnat de Matei Vîrtosu, purtător de cuvânt.

Ancheta a fost demarată după ce un petent a sesizat instituția Avocatul Poporului, susţinând că hrana distribuită copiilor în Centrul Rezidenţial pentru Copilul cu Deficienţe de Vedere nr. 11, Buzău, este necorespunzătoare din punct de vedere cantitativ şi calitativ, de câteva luni fiind redusă atât cota de masă zilnică pentru un copil, cât şi calitatea unora dintre alimente, copiii suferind de foame şi trebuind să îşi cumpere suplimentar alimente din această cauză.

În urma anchetei, care a confirmat cele susținute de petent, Avocatul Poporului a elaborat o Recomandare care a fost însușită de către conducerea Centrului, discuțiile ulterioare cu petentul relevând faptul că situația a fost remediată în totalitate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii