Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Avocatul Poporului. Situația de la Centrul Rezidențial pentru Copilul cu Deficiențe de Vedere nr. 11 Buzău, ref. alimentarea necorespunzătoare a minorilor, remediată
20.06.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 19 iunie 2017, Avocatul Poporului a anunțat că Centrul Rezidențial pentru Copilul cu Deficiențe de Vedere nr. 11 Buzău și a însușit Recomandarea formulată de către Avocatul Poporului și a informat că s-a acţionat în consecinţă, fiind demarate şi finalizate noi achiziţii de alimente (precum şi de diverse articole/produse necesare), situaţia din lunile ianuarie-martie, existentă pe fondul lipsei unui buget adecvat, fiind remediată în totalitate, potrivit unui comunicat al Avocatului Poporului, semnat de Matei Vîrtosu, purtător de cuvânt.

Ancheta a fost demarată după ce un petent a sesizat instituția Avocatul Poporului, susţinând că hrana distribuită copiilor în Centrul Rezidenţial pentru Copilul cu Deficienţe de Vedere nr. 11, Buzău, este necorespunzătoare din punct de vedere cantitativ şi calitativ, de câteva luni fiind redusă atât cota de masă zilnică pentru un copil, cât şi calitatea unora dintre alimente, copiii suferind de foame şi trebuind să îşi cumpere suplimentar alimente din această cauză.

În urma anchetei, care a confirmat cele susținute de petent, Avocatul Poporului a elaborat o Recomandare care a fost însușită de către conducerea Centrului, discuțiile ulterioare cu petentul relevând faptul că situația a fost remediată în totalitate.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti