Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Klaus Iohannis – Angela Merkel
20.06.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 19 iunie 2017, în cadrul unei vizite oficiale în Germania, Klaus Iohannis, Președintele României, a avut întrevederi cu Angela Merkel, Cancelar, și Frank-Walter Steinmeier, Președintele Germaniei, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Cele două întrevederi au constituit un prilej pentru consolidarea relațiilor între cele două state, animate de principii comune, dar și pentru discutarea unor probleme de interes cu privire la politica Uniunii Europene, în contextul declanșării  oficiale a negocierilor pentru Brexit.

Au fost subliniate foarte bunele relații economice bilaterale, care trebuie dezvoltate și în continuare, inclusiv prin fructificarea unor domenii de excelență pentru România cum este sectorul IT, respectiv rolul de punte pe care minoritatea germană din România și comunitatea română din Germania îl joacă pentru relația bilaterală.

Discuţiile s-au axat şi pe alte teme de interes, cum sunt evoluțiile preocupante din Vecinătatea Estică a UE, situația din Republica Moldova, respectiv din Ucraina, cooperarea pentru combaterea terorismului și importanța asigurării securității în regiunea Mării Negre.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate