Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Inspecția Judiciară. Raport ref. respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătorești în 2016
21.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 20 iunie 2017, Inspecția Judiciară a publicat un raport cu privire la rezultatul monitorizării situaţiei referitoare la respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătoreşti în anul 2016.

Având în vedere faptul că, în continuare, se înregistrează un număr mare de hotărâri judecătoreşti care au fost motivate cu întârziere, evoluţia indicatorilor statistici, precum şi rezultatul activităţii de monitorizare concretizat în sesizările din oficiu înregistrate la Inspecţia Judiciară, inspectorii judiciari au apreciat că se impune menţinerea acestei monitorizări ca o activitate de control cu caracter permanent care se desfăşoară  la nivelul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători.

:: Raportul

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.