Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

BVB. MedLife și CONPET intră în proiectul InvestingRomania.com


22 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul sanatatii, Flux informații, Piața de capital

Joi, 22 iunie 2017, companiile MedLife (simbol bursier M) și CONPET (simbol bursier COTE), care au intrat în componența indicelui BET în urmă cu trei luni, au fost incluse în proiectul InvestingRomania.com, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori București.

Ca urmare a includerii MedLife și CONPET în cadrul InvestingRomania.com, investitorii vor avea acces la știri AGERPRES, rapoarte ale analiștilor asupra acestor companii și vor putea folosi în analiza lor comparatorul, instrument care le permite să compare atât pe baza indicatorilor de tranzacționare, cât și a celor financiari.

CONPET are ca principală activitate transportul prin conducte și pe calea ferată a țițeiului intern și din import, gazolinei, condensatului și etanului lichid către rafinăriile din România, în timp ce Medlife este cel mai mare operator privat de servicii de sănătate din România.

Ludwik Sobolewski, CEO al BVB: „MedLife și CONPET se alătură grupului prestigios de companii incluse în InvestingRomania și care respectă un înalt standard în comunicarea cu investitorii. Acest portal a ajuns la scurt timp de la lansare apreciat și urmărit atât pe plan local, cât și internaționali, de investitori individuali și instituționali, actuali sau potențiali.

Pentru ca o companie să fie selectată în proiect, BVB a luat în considerare o serie de criterii cum ar fi raportarea prin noul sistem IRIS atât în limba română, cât și în limba engleză, o bună guvernanță corporativă și acoperirea de către minimum doi analiști financiari.”

De la momentul lansării acestuia, pe 11 aprilie 2017, portalul a fost accesat de peste 35 de mii de utilizatori care au generat mai mult de 100 de mii de afișări de pagini. O treime din sesiuni au provenit de la persoane cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani. Majoritatea accesărilor au fost din România, urmate de cele din Polonia, Marea Britanie, Germania și SUA.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică