Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

SAB. Baroul București a primit vizita unei delegații din Israel


23 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 22 iunie 2017, Societatea Avocaților din București a anunțat că, în perioada 18-20 iunie 2017, Baroul București a primit vizita unei delegații de avocați din Israel, potrivit unui comunicat SAB.

Avocații din Israel s-au arătat încântați de implicarea Baroului București, de prezența colegilor avocați din București pe toată durata vizitei și mai cu seamă de interesul reciproc manifestat de către toți avocații prezenți pentru schimbul de experiență în domeniul juridic.

În cadrul evenimentului au fost organizate vizite la Palatul Justiție, Banca Națională a României și Curtea Constituțională, dar o masă rotundă prezidată de către avocat dr. Ion Dragne, Decanul Baroului București, care a prezentat un mesaj de bun venit delegației Baroului Israel. De asemenea, în cadrul acestui eveniment avocat dr. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, a prezentat un mesaj de apreciere a modului de organizare și funcționare al Baroului Israel.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică