Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

ANP. Participare la un eveniment internațional ref. educația în cadrul sistemului de justiție juvenilă
23.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 22 iunie 2017, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că, în perioada 13-16 iunie 2017, la Lisabona, în Portugalia, a avut loc cea de-a treia întâlnire a partenerilor din cadrul proiectului „Liniile directoare europene de interacțiune pentru profesioniștii din domeniul educației care lucrează cu minorii în contextul justiției juvenile”, proiect finanțat în cadrul programului „Erasmus +”, acțiunea cheie 3 „Sprijin pentru reforma politicilor”, potrivit unui comunicat ANP.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea disparităților dintre rezultatele înregistrate de copiii și tinerii educaţi în cadrul sistemului de justiție juvenilă și cele obţinute de către cei care beneficiază de învățământul public de masă.

În cadrul întâlnirii s-au analizat progresele înregistrate, precum si eventualele dificultăţi în implementarea activităților, sens in care partenerii au propus soluţii de remediere a riscurilor identificate. De asemenea, au fost discutate şi agreate planurile de lucru aferente pachetelor de lucru a căror implementare începe din iulie 2017, ANP având responsabilitatea implementării pachetului de lucru privind formularea unor recomandări de politici publice, corespunzătoare domeniului educaţiei, în contextul sistemului de justiţie juvenilă.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.