Print Friendly, PDF & Email

Reorganizarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa

23.06.2017 | Alexandru MATEI

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 465 din data de 21 iunie 2017, a fost publicată Hotărârea nr. 422/2017 privind reorganizarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa, prin desfiinţarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Bistriţa, și modificarea anexei nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/206 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Se reorganizează Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa, cu sediul în municipiul Bistriţa, Drumul Dumitrei Nou nr. 3, judeţul Bistriţa-Năsăud, ca instituţie de drept public organizată ca instituţie publică, cu personalitate juridică, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti”, prin desfiinţarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Bistriţa.

Pentru realizarea unor proiecte şi lucrări în domeniul agricol, Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa se poate asocia cu alte unităţi de cercetare-dezvoltare de interes public şi privat, cu instituţii de învăţământ acreditate şi cu operatori economici din ţară şi din străinătate, cu avizul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti”, conform prevederilor art. 39 alin. (2) din Legea nr. 45/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Numărul maxim de posturi aprobat Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa este de 49.

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAȚII


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership