Print Friendly, PDF & Email

Reorganizarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa
23.06.2017 | Alexandru MATEI

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 465 din data de 21 iunie 2017, a fost publicată Hotărârea nr. 422/2017 privind reorganizarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa, prin desfiinţarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Bistriţa, și modificarea anexei nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/206 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Se reorganizează Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa, cu sediul în municipiul Bistriţa, Drumul Dumitrei Nou nr. 3, judeţul Bistriţa-Năsăud, ca instituţie de drept public organizată ca instituţie publică, cu personalitate juridică, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti”, prin desfiinţarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Bistriţa.

Pentru realizarea unor proiecte şi lucrări în domeniul agricol, Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa se poate asocia cu alte unităţi de cercetare-dezvoltare de interes public şi privat, cu instituţii de învăţământ acreditate şi cu operatori economici din ţară şi din străinătate, cu avizul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti”, conform prevederilor art. 39 alin. (2) din Legea nr. 45/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Numărul maxim de posturi aprobat Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa este de 49.

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAȚII


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.