Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Practica de fiscalitate din companiile membre DELOITTE, câștigătoare la ITR European Tax Awards
23.06.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Fiscalitate, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Practica de servicii fiscale din companiile membre Deloitte a câștigat 24 de premii la ediția din acest an a competiției European Tax Awards 2017, organizată de publicația internațională International Tax Review (ITR), mai multe decât orice altă companie înscrisă în competiție. Premiile s-au acordat pe baza aprecierilor primite de la clienți și a evaluării nivelului de complexitate a inovației, precum și a impactului generat de proiectele derulate pe parcursul anului trecut. Printre premiile câștigate se numără cel pentru “Cea mai buna firmă a anului în Europa” în domeniul serviciilor fiscale (European Tax Firm of the Year) și al prețurilor de transfer (European Transfer Pricing Firm of the Year).

Practica de servicii fiscale a Deloitte România a înregistrat, la rândul său, performanțe notabile, în ultimii ani deservind unele dintre cele mai mari companii de pe piață. Astfel,  practica a încheiat anul financiar la 31 mai 2017 cu o creștere a veniturilor de 18% față de anul fiscal precedent. De asemenea, echipa a ajuns la 172 de profesioniști, în creștere cu 22% față de anul precedent. Dintre aceștia, cinci sunt parteneri și nouă directori.

Dan Bădin

“Doresc să mulțumesc echipei și clienților noștri, care au continuat să fie alături de noi și în anul financiar pe care tocmai l-am încheiat cu performanțe notabile, într-o lume în continuă transformare și pe o piață atât de dinamică. În fiecare din ultimii cinci ani financiari, practica de servicii fiscale a Deloitte România a înregistrat creșteri de două cifre, ajungând la un număr de clienți și o valoare a veniturilor mai mult decât duble în această perioadă,” a spus Dan Bădin, partener coordonator servicii fiscale și juridice Deloitte România.

„Rezultatele financiare ilustrează încrederea clienților noștri, mai vechi sau mai noi, în calitatea înaltă a serviciilor noastre. Suntem optimiști că vom continua să creștem, în condițiile unui mediu economic favorabil, deoarece avem obiective clare de diversificare a portofoliului de produse și creștere continuă a calității serviciilor noastre, pentru ca ele să răspundă cât mai bine nevoilor în schimbare ale clienților”, a adăugat Bădin.

Echipa de servicii fiscale a Deloitte România este specializată pe linii de business care reflectă principalele arii ale fiscalității: impozite directe pentru companii și pentru persoane fizice, impozite indirecte, prețuri de transfer, dar în același timp având o specializare pe industrii, cu acoperire în toata țara din birourile aflate în București, Cluj și Timișoara.

###

Numele Deloitte se referă la organizația Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, rețeaua globală de firme membre și persoanele juridice afiliate acestora. DTTL și firmele sale membre sunt entități juridice separate și independente. DTTL (numit în continuare și „Deloitte Global”) nu furnizează servicii către clienți. Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, va rugam să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

Deloitte furnizează clienților din sectorul public și privat din industrii variate servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și de managementul riscului, servicii de taxe și alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente în Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a rezolva probleme de business complexe. 

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti