Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Sibiu. Înscrierea la examenul de primire în profesia de avocat 2017
26.06.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 23 iunie 2017, Baroul Sibiu a publicat un anunț cu privire la examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017, potrivit unui comunicat al Baroului.

Candidații care intenționează să-și desfășoare activitatea după primirea în profesie în Baroul Sibiu vor depune cererile de înscriere însoțite de actele prevazute de Regulamentul-cadru la art. 7 al. (8) în perioada 3 iulie-31 iulie 2017 intre orele 8-16, la secretariatul Baroului Sibiu, situat în mun. Sibiu, str. Rennes, nr. 4.

Certificatul privind starea de sanatate a candidatului va cuprinde adeverinta eliberata de medicul de familie privind starea fizica si o evaluare psihiatrica eliberata de

Cabinetul de Psihiatrie dr. Voulgaropoulos Agata, din Sibiu, Calea Dumbravii, nr. 17, sc. L, ap. 142, cu program de luni – vineri, orele 17 – 19Tel. 0749318647, entitate desemnata de Consiliul Baroului Sibiu.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti