Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Sibiu. Înscrierea la examenul de primire în profesia de avocat 2017

26.06.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 23 iunie 2017, Baroul Sibiu a publicat un anunț cu privire la examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017, potrivit unui comunicat al Baroului.

Candidații care intenționează să-și desfășoare activitatea după primirea în profesie în Baroul Sibiu vor depune cererile de înscriere însoțite de actele prevazute de Regulamentul-cadru la art. 7 al. (8) în perioada 3 iulie-31 iulie 2017 intre orele 8-16, la secretariatul Baroului Sibiu, situat în mun. Sibiu, str. Rennes, nr. 4.

Certificatul privind starea de sanatate a candidatului va cuprinde adeverinta eliberata de medicul de familie privind starea fizica si o evaluare psihiatrica eliberata de

Cabinetul de Psihiatrie dr. Voulgaropoulos Agata, din Sibiu, Calea Dumbravii, nr. 17, sc. L, ap. 142, cu program de luni – vineri, orele 17 – 19Tel. 0749318647, entitate desemnata de Consiliul Baroului Sibiu.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership