Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Sibiu. Înscrierea la examenul de primire în profesia de avocat 2017

26.06.2017 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Vineri, 23 iunie 2017, Baroul Sibiu a publicat un anunț cu privire la examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017, potrivit unui comunicat al Baroului.

Candidații care intenționează să-și desfășoare activitatea după primirea în profesie în Baroul Sibiu vor depune cererile de înscriere însoțite de actele prevazute de Regulamentul-cadru la art. 7 al. (8) în perioada 3 iulie-31 iulie 2017 intre orele 8-16, la secretariatul Baroului Sibiu, situat în mun. Sibiu, str. Rennes, nr. 4.

Certificatul privind starea de sanatate a candidatului va cuprinde adeverinta eliberata de medicul de familie privind starea fizica si o evaluare psihiatrica eliberata de

Cabinetul de Psihiatrie dr. Voulgaropoulos Agata, din Sibiu, Calea Dumbravii, nr. 17, sc. L, ap. 142, cu program de luni – vineri, orele 17 – 19Tel. 0749318647, entitate desemnata de Consiliul Baroului Sibiu.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate