Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Arad. Înscrierea la examenul de primire în profesia de avocat 2017. UPDATE: Candidații

04.08.2017 | JURIDICE.ro

4 august 2017: Baroul Arad a dat publicității rezultatele validării dosarelor candidaților înscriși la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017.

:: Stagiari
:: Definitivi

***

26 iunie 2017: Baroul Arad a publicat un anunț cu privire la examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017, potrivit unui comunicat al Baroului.

Cererile de înscriere se depun în intervalul 3-31 iulie 2017, la secretariatul Baroului Arad, zilnic, între orele 8-12, iar în data de 31 iulie 2017 până la ora 16. Cererile vor fi însoțite de actele prevăzute în Regulamentul de examen.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership