Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Desfășurarea evenimentului „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților”
27.06.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 23 iunie 2017, cu ocazia aniversarii Zilei Avocaturii, eveniment marcat de întreaga profesie în 24 iunie 2017, Baroul București a fost gazdă a unei întâlniri la care au participat avocați și invitați din afara profesiei, având ca temă „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților“, potrivit unui comunicat al Baroului București.

Evenimentul a fost organizat de Baroul București, în parteneriat cu Uniunea Națională a Barourilor din România, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Universul Juridic.

Printre participanții care au luat cuvântul s-au numărat av. Ion Dragne, Decan al Baroului București, av. Gheorghe Florea, președinte al UNBR, av. Traian Briciu, director al INPPA, av. Claudiu Dinu, lector al INPPA, av. Andrei Săvescu, coordonator al portalului JURIDICE.ro.

În cadrul discuțiilor, accentul a fost pus pe extinderea ariei serviciilor profesionale specifice, în domenii catalogate ca fiind “ de nișă”, precum dreptul  sportului, dreptul internetului, soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și instituțiile bancare, arbitrajul, achizițiile publice etc.

Cu aceasta ocazie, av. Gheorghe Florea, a prezentat mesajul adresat avocaților de Ziua Avocaturii.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti