Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Desfășurarea evenimentului „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților”
27.06.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 23 iunie 2017, cu ocazia aniversarii Zilei Avocaturii, eveniment marcat de întreaga profesie în 24 iunie 2017, Baroul București a fost gazdă a unei întâlniri la care au participat avocați și invitați din afara profesiei, având ca temă „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților“, potrivit unui comunicat al Baroului București.

Evenimentul a fost organizat de Baroul București, în parteneriat cu Uniunea Națională a Barourilor din România, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Universul Juridic.

Printre participanții care au luat cuvântul s-au numărat av. Ion Dragne, Decan al Baroului București, av. Gheorghe Florea, președinte al UNBR, av. Traian Briciu, director al INPPA, av. Claudiu Dinu, lector al INPPA, av. Andrei Săvescu, coordonator al portalului JURIDICE.ro.

În cadrul discuțiilor, accentul a fost pus pe extinderea ariei serviciilor profesionale specifice, în domenii catalogate ca fiind “ de nișă”, precum dreptul  sportului, dreptul internetului, soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și instituțiile bancare, arbitrajul, achizițiile publice etc.

Cu aceasta ocazie, av. Gheorghe Florea, a prezentat mesajul adresat avocaților de Ziua Avocaturii.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.